Salata Berlineza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata Berlineza

Ingrediente

  • 400 gr carne de vita
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 5 castraveti acri
  • 1 ardei gras
  • Sosul:
  • 100 gr maioneza
  • 50 gr ketchup
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de vita se spala si se pune la fiert cu citeva boabe de piper, putina sare si doua frunze dafin. Dupa ce s-a racit bine se taie marunt cu cutitul. Cartofii se spala si se pun la fiert intregi. Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul.

Ceapa rosie, ardeiul gras si catravetii deasemena se taie marunt cu cutitul. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se toarna deasupra sosul format din maioneza, ketchup, sare, piper si boia. Se amesteca bine cu o lingura si se lasa la frigider pentru 30 de minute.

Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau frunze de salata verde.
Sugestie: Se poate decora si cu oua fierte, taiate feliute sau rondele.

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc