Pomiţă

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

piept de la un pui
caşcaval 200g
ciuperci 300g
masline 100g
struguri albi fără seminţe 200g
ulei 100ml
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Pieptul de pui se fierbe An apă cu sare, se raceste si se taie pai.
Ciupercile se fierb 15min, apoi se taie sub forma de pai, dupa care se calesc in ulei 15min. Se pun sa se raceasca.
Cascavalul si maslinele la fel se taie pai.
Bobitele de struguri se taie in jumatate.
Toate ingridientele se amesteca cu tot cu uleiul de la calirea ciupercilor.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pomiţă" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pomiţă