Curatam si spalam legumele, le taiam dupa placere (in rondele, fideluta).
Ouale se taie in patru, scurgem pestele de ulei sau de sucul propriu.
Amestecam legumele si asezam la suprafata lor pestele si ouale, terminam cu maslinele.
Asezonam dupa gust.
Eu am servit salata pe paine taraneasca, daca doriti sa faceti ca mine va mai trebuie sa adaugati la ingrediente 4 bulcute de paine taraneasca pe care le scobiti sau taiati in doua.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii