Puneti dovleceii spalati si stersi la rece, in frigider sau chiar in congelator, pentru 10 min.
Intre timp, frecati foarte bine usturoiul pisat cu putina sare, pana devine o pasta cremoasa.
Adaugati uleiul, sucul de lamaie, mierea si amestecati bine, pana ce toate ingredientele se omogenizeaza. Puneti semintele de mac si potriviti de sare si piper, dupa gust. Dati deoparte.
Radeti doveceii reci, cu coaja sau curatati, prin razatoarea mare. Adaugati sosul de usturoi si amestecati.
Serviti aceasta salata delicioasa impreuna cu o felie de branza telemea, dar si alaturi de carne de pui sau peste la gratar.
Este foarte important sa pregatiti salata chiar inainte de a o consuma pentru ca sucul sa ramana in dovlecei.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii