Spalati varza bruxelles, taiati cotorul apoi in jumatate si uscati-le cu un prosop de hartie. Intr-un bol amestecati siropul de artar, mustar, otetul, mirodeniile si asezonati. Puneti acestea si amestecati bine apoi transferati-le intr-un vas termorezistent si lasati deoparte.
Curatati si spalati cartofii apoi taiati acestia felii cu o grosime de aproximativ 1. 5-2 cm. Intr-un bol amestecati cu ingredientele apoi aranjatii intr-o tava cu folie de aluminiu care a fost putin unsa cu ulei de masline.
Coaceti in cuptor la 190° c (gaz 5) pentru 25 de minute. Scoateti si intoarceti feliile de cartofi pe cealalta parte. Acuma puteti introduce si varza in cuptor. Coaceti in continuare cartofii si varza inca 15 de minute.
Scoateti varza si amestecati putin apoi mai lasati 5 minute. Cand acestea si cartofii sunt gata amestecati-le si serviti fie ca garnitura sau o salata de legume calda, optional cu putin bacon deasupra.
Imi plac aceste doua retete foarte mult si merg bine impreuna. Acestea pot fi servite si separat facand astfel doua garnituri excelente.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii