Ingrediente

un pachet foi placinta
dovleac curatat 15 kg
zahar dupa gust
scortisoara
o cana miez de nuca praji si maruntit
vanilie
sare
ulei

Mod de preparare

Foile decongelate se taie in doua iar fiecare parte se pliaza si ia tot in doua nu inainte de a o unge cu un pic de ulei. Pe unul din capete se pune umplutura pe care am preparat-o astfel:

http://www. reteteculinare. ro/forum/discutii/placinta_taraneasca_cu_dovleac-4026/
(plus miezul de nuca) se impatureste in forma de triunghi si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ulei sau ou batut presaram zahar tos deasupra si le coacem la foc potrivit

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Trigoane cu Dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Trigoane cu Dovleac