Strudel cu Branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Strudel cu Branza

Ingrediente

  • 800g branza de vaci (bine scursa)
  • 200g zahar
  • 4 oua
  • 4 lg gris crud
  • 50g stafide
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • un pachet foi de placinta
  • 50ml ulei
  • un ou pentru uns

Mod de preparare

Se face compozitia de branza, trebuie sa aiba o consistenta mai tare foile se decongeleaza se dau in doua, le ungem cu un pic de ulei asezam compozitia in capatul foii adunam marginile si rulam. Le ungem cu ou punem cate un pic de zahar deasupra si le coacem la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa