Saleuri cu branza de vaci

Postat pe: 18-10-2010
(2)

Ingrediente

branza de vaci 250 gr
faina 250 gr
margarina 250 gr
sare 1 lingurita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Branza si grasimea se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 min. Se lasa la rece cel putin 4 ore.

Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii.

Deasupra se ung cu ou batut, se presara sare, chimen sau branza rasa si se coc pe fundul tavii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saleuri cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.elena
•  02.03.2011 17:53:37

nu e nevoie de apa la aceste cantitati!

adina_83
•  24.01.2009 16:44:52

Eu pun apa in compozitie si rad branza pe deasupra inainte de a da la cuptor.
In loc de branza pun mac, susan si putina sare.Foarte bune sunt.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saleuri cu branza de vaci