Saleuri cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci 250 gr
  • faina 250 gr
  • margarina 250 gr
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Branza si grasimea se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 min. Se lasa la rece cel putin 4 ore.

Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii.

Deasupra se ung cu ou batut, se presara sare, chimen sau branza rasa si se coc pe fundul tavii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate