Saleuri cu branza de vaci

Postat pe: 18-10-2010
(2)

Ingrediente

branza de vaci 250 gr
faina 250 gr
margarina 250 gr
sare 1 lingurita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Branza si grasimea se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 min. Se lasa la rece cel putin 4 ore.

Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii.

Deasupra se ung cu ou batut, se presara sare, chimen sau branza rasa si se coc pe fundul tavii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Saleuri cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elena.elena
•  02.03.2011 17:53:37

nu e nevoie de apa la aceste cantitati!

adina_83
•  24.01.2009 16:44:52

Eu pun apa in compozitie si rad branza pe deasupra inainte de a da la cuptor.
In loc de branza pun mac, susan si putina sare.Foarte bune sunt.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saleuri cu branza de vaci