Mai intai preparam umpluturile astfel:branza se amesteca cu 3 lg de gris, 4 oua, zahar dupa gust, zahar vanilat si sare, iar visinile fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul, zahar si zahar vanilat.
Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel: pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele. Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta rezultand un sul mai mare. Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min. Apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana, 2 lg de zahar, si un ou. Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii