Ingrediente

faina
sare
drojdie
zahar
ulei de masline,
Umpluturi:
1brinza asiago
rosii felii
busuioc
2brinza de capra
curcan
arugula
busuioc
coriandru
cranberrry
ceapa caramelizata
citeva felii de rosii
masline
3 gorgonzola
ceapa caramelizata
arugula
bucuioc
coriandru
brinza asiago
rosii
masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Am facut un aluat de pizza cu faina, sare, drojdie, zahar, ulei de masline, apa, l-am lasat la dospit.
Am pregatit:
1.brinza asiago+ rosii felii + busuioc pentru una din ele

2.brinza de capra+ curcan+ arugula+busuioc+coriandru+cranberrry+ ceapa caramelizata+ citeva felii de rosii+ masline pentru alte doua

3. gorgonzola+ ceapa caramelizata+ arugula+ bucuioc+ coriandru+brinza asiago+ rosii+ masline
Dupa dospire, le-am intins cu mina, am presarat malai pe tavile incalzite la 230C, le-am pus pe tava fierbinte, am adaugat compozitia pe aluat, am presarat ulei de masline, sare ( mai putina pe cea cu gorgonzola care este sarata) , piper, si la cuptor 20 minute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza Pissaladiere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alexhag
•  17.04.2008 08:04:43

Am sa cer iertare dar aceasta gustoasa reteta,postata foarte frumos,nu poate sa se numeasca pissaladiere ci poate un soi de pizza.Pissaladiere este cu totul altceva,comun fiind doar aluatul.Restul este ceapa calita din plin,masline si felii de anchois sau sardine sarate.Aperitive provensalle pe care l-am facut la mama lor acasa multi ani,care se vinde si in comert cu aceasta denumire.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza Pissaladiere