Introduceti toate ingredientele de sos de pizza intr-un blender si blendati pana obtineti o pasta omogena;
Puneti-o pe plita la foc mediu si lasati-o sa scada;
Lasati sosul la racit;
Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar;
Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa;
Amestecati bine;
Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti;
Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte;
Amestecati malaiul cu grisul;
Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris;
Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti;
Puneti sos de rosii pe deasupra, mozzarella rasa sau taiata cubulete mici, busuioc si masline Kalamata;
Incingeti cuptorul la 200-210 grade Celsius si introduceti pizza inauntru;
Scoateti-o atunci cand s-a rumenit si s-a patruns perfect;
Pofta buna !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii