Facem aluatul, lasam sa creasca si facem piadinele cat mai subtiri pe care le coacem in tava antiaderenta sau la plita.
Le coacem potrivit (jumatate crud/jum copt).
Dupa ce s-au racit facem pizza cu ingredientele care va plac (eu am pus mozzarella, proschiuto cotto, masline, sucul de rosii gata preparat, un pic ulei masline) si la cuptor la foc mare.
Se serveste calda.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAstazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen...
Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii