Se caleste ceapa 2-3 min pana este translucenta, apoi se adauga usturoiul si apoi ciupercile. Se pune sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se adauga smantana, mararul si patrunjelul si se lasa sa scada sosul.
Am intins putin patratele de foetaj pe lung pana erau cam de 20 cm si le-am umplut cu ciuperci, apoi le-am rulat destul de strans ca sa nu ramana aer. Am uns rulourile cu ou si am presarat seminte de susan, apoi le-am taiat in felii de 2 cm. Mie mi-au iesit 30 de bucati.
Le-am bagat la cuptor la foc mediu pe gratarul cel mai de sus ca sa nu se arda, pt. 20-25 min, pana s-au umflat si aurit pe deasupra.
Se servesc reci. Se pot umple cu branza, carne tocata deja pregatita, sunca si cascaval, dupa preferinta fiecaruia.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii