Paine in Vas de Lut Sau Vas Roman

Postat pe: 14-07-2009
(2)

Ingrediente

~ 350 g faina tip 650
~ 100 g faina graham
~ 2 linguri ulei de masline
~ 270 ml apa calduta
~ o lingurita sare
~ o lingurita zahar
~ un plic drojdie 7 g

Mod de preparare

Eu am pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.

Setam programul de framantare si dospire.

Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut, crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.

Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute. . . pana cand painica prinde culoare aurie.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paine in Vas de Lut Sau Vas Roman" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

carmela
•  07.01.2014 22:31:34

cum ai scos painea din vas?am copt painea si a ramas jumatate lipita de vas

danielcozma391
•  09.02.2013 11:25:05

Felicitari atat pentru reteta cat si pentru atenta grija care ati dat-o la gramaje

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine in Vas de Lut Sau Vas Roman