Orezul se fierbe in apa cu sare si apoi il lasam sa se scurga bine.
Intr-un vas de framantat punem faina, orezul fiert, fulgii de porumb, faina de malai, uleiul de masline, mierea, drojdia si sarea si adaugam treptat laptele caldut. Framantam totul pana cand aluatul se desprinde de peretii vasului si il lasam la dospit cca. 40 minute acoperit la loc caldut.
Dupa ce a dospit pe masa pe care am presarat faina rasturnam aluatul si il lucram un pic . Facem un baston care se va imparti in 10 buc. egale.
Fiecarei bucata ii dam forma ovala si se aseaza strans in forma de copt care in prea labil a fost uns cu putin ulei.
Se lasa asa in forma la dospit inca 15 minute . Se da la cuptorul incalzit in prealabil pt. cca . 35-40 minute (primele 10 min la foc iute apoi la foc mic).
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii