Am programat masina de paine la programul "aluat" si dupa ce s-a facut aluatul l-am scos, l-am pus pe o planseta, l-am mai framantat inca vreo 2 minute si apoi l-am impartit in 15 bucati. l-am asezat apoi pe o planseta unsa, am acoperit cu un prosop curat si am mai lasat la dospit circa 20 de minute.
Apoi, am luat o cratita (folosesc cratita ca sa nu stropeasca uleiul pe aragaz) am pus ulei si am infierbantat. Am luat atunci o bucata de aluat, am intins-o si am pus in uleiul fierbinte. Dupa ce s-a prajit pe o parte, am intors si pe partea cealalta, am prajit, dupa care am scos pe un servet de hartie ca sa se scurga de ulei.
Pentru variatie, se pot umple cu cascaval, (eu am pus cateva cu mozzarella), sau cu branza amestecata cu marar.
Se pot manca simpli sau cu mujdei de usturoi, cu gem sau cu zahar si scotrisoara. Sant buni si langa un pahar de lapte batut, kefir etc.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii