Ingrediente

500 gr faina
25 gr drojdie proaspata
350 ml apa calduta
ulei pt prajit
sare
Maiaua:
100 ml apa calduta
drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15min) Se adauga apoi peste faina
sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul(10 min )

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se lasa totul la dospit 20 min, intr-un loc caldut.
Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafata unsa cu ulei

Bilele se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.

Am umplut cu branza rasa de vaca.

Se pot servi cu ce doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Langosi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

roana
•  16.04.2015 17:59:37

cate portii ies din aceste cantitati?Multumesc:*

looqpool
•  10.08.2009 03:26:31

foarte buna reteta. se poate servi: cu märar, cu smintina, cu mujdei de usturoi...

cristinamagheti
•  28.01.2009 10:02:59

oooo doamne de cand caut reteta asta!
va multumesc din suflet ca ati postat-o
de abia astept sa o fac si eu

elenida22
•  09.09.2008 12:13:58

Arata deliciosi si cand ma gandesc ca ami era o pofta de langosi..ma bucur enorm ca am gasit reteta am sa ma apuc imediat de ea abia astept sa ai gust.. bv pt postare este super

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Langosi