Foietaj cu Salam

Complexitate
redusa
Foietaj cu Salam

Ingrediente

  • -400 g aluat foietaj
  • -10 felii de salam
  • -1 ou pentru uns, optional
  • -sare

Mod de preparare

Lasati aluatul foietaj la dezghetat.

Taiati-l pe latura lunga in fasii de cca. 3, 5 cm latime, iar feliile de salam in doua.

Asezati cate 3 jumatati de salam pe fiecare fasie.

Rulati si sigilati capatul umezind aluatul cu putina apa.

Asezati in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungeti cu galbenus usor batut (optional) si presarati putina sare.

Dati la cuptorul incins, pentru cca. 20- 25 min, la 220 grade sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.

Serviti cat este cald, dar este la fel de bun si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate