Ingrediente

aluat
faina neagra 500 gr
drojdie 25 gr
apa calduta 250 ml
50 ml ulei masline
sare 1/2 lingurita
zahar 1 lg
umplutura si decor:
masline fara samburi 100 gr
ceapa rosie 2 buc
cascaval ras 150gr
rozmarin 2 crengute
50 ml ulei masline
rosii cherry

Mod de preparare

Faina cernuta am amestecat-o cu sarea, peste ia am turnat drojdia dizolvata cu zaharul si putin cate putin apa calduta. Aluatul rezultat l-am framantat cu uleiul de masline. Dupa ce a stat 30 min la crescut l-am impartit in doua.

Prima bucata am intins-o in tava unsa cu ulei de masline peste care am adaugat umplutura formata din bucati de masline cascaval ras si rondele de ceapa rosie. A doua bucata am intins-o usor si am asezat-o peste umplutura. Deasupra am asezat rondele de ceapa, bucati de masline, rosii si rozmarin si am stropit cu ulei de masline.

Se lasa 10 min la crescut dupa care se tine la cuptor 30 min. Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Focaccia" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  22.05.2009 09:39:29

Iata ceva cu totul deosebit !
Multumesc pentru reteta !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Focaccia