Se pune drojdia cu zaharul si apa calduta intr-un castronel pentru 10 minute apoi se amesteca cu faina si sarea adaugand cate putina apa calduta pana iese un aluat ca de paine, se lasa sa creasca la loc caldut circa 30 minute, apoi se fac forme de covrigei, separat se pune intr-o farfurie apa calda spre fierbinte cu putin bicarbonat de sodiu, eu am pus din ochi, cat am luat cu trei degete, punem pe rand covrigeii apoi in tava tapetata cu hartie de copt, se coc la foc moderat, cei cu susan dupa ce i-am scos din apa ii dati prin seminte de susan, in apa i-am lasat circa 30 secunde.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii