Coroana Regilor - Varianta Sarata

Complexitate
redusa
Coroana Regilor - Varianta Sarata

Ingrediente

  • 2 foi mari de foetaj
  • 300g de carne tocata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri mari de ciuperci (eu am avut urechi de lemn pe care le-am hidratat in supa de pui)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Mixam ceapa cu ciupercile si usturoiul, amestecam totul cu carnea, adaugam oul. Maiaua format trebuie sa se tina insa sa fie aerata.

Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme, taiam cercuri din foile de aluat. Asezam pe o tava cu hartie de copt un pahar din ceramica lacuita si in jurul lui depunem 5 cercuri. Ungem marginile fiecarui cerc cu ou batut si ii umplem centrul cu compozitia de mai sus.

Acoperim cu urmatoarele cercuri taiate in foetaj. Continuam prin a forma un nou cerc in jurul primului format in jurul paharului. Lipim bucatele din aluat pentru a uni toate cercurile umplute. Ungem cu ou si dam la cuptor la 200°c pana se rumeneste frumos.

Daca folosim o feva o depunem in turta prin blatul asezat pe tava. Servim
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)