O reteta buna pentru un mic dejun copios, se pot manca simple, cu gem sau ciocolata.
Se pune faina cernuta intr-un castron. Se adauga drojdia, zaharul, sarea si se amesteca. La urma se pune laptele caldut cu uleiul. Se omogenizeaza si se framanta un aluat omogen si elastic. Daca e nevoie, se mai adauga un pic de ulei la framantat.
Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se fac bilute de 50 grame cca care se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa din nou la crescut pana isi dubleaza volumul, dupa care se ung cu lapte si se pudreaza cu scortisoara si zahar brun. Se coc la foc mediu pana sunt aurii. Eu am facut portie dubla si o tava am facut-o fara scortisoara si zahar, doar cu susan.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii