Chifle cu Zahar si Scortisoara

Postat pe: 06-11-2013
(0)

Ingrediente

290 ml lapte
3 linguri ulei
1 lingura zahar
1 lingurita sare
7 g drojdie uscata
500 g faina
scortisoara pudra
zahar brun

Mod de preparare

O reteta buna pentru un mic dejun copios, se pot manca simple, cu gem sau ciocolata.

Se pune faina cernuta intr-un castron. Se adauga drojdia, zaharul, sarea si se amesteca. La urma se pune laptele caldut cu uleiul. Se omogenizeaza si se framanta un aluat omogen si elastic. Daca e nevoie, se mai adauga un pic de ulei la framantat.

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se fac bilute de 50 grame cca care se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se lasa din nou la crescut pana isi dubleaza volumul, dupa care se ung cu lapte si se pudreaza cu scortisoara si zahar brun. Se coc la foc mediu pana sunt aurii. Eu am facut portie dubla si o tava am facut-o fara scortisoara si zahar, doar cu susan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chifle cu Zahar si Scortisoara" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chifle cu Zahar si Scortisoara