Biscuiti Digestivi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti Digestivi

Ingrediente

  • o cana mare de faina + inca ceva pentru framantat
  • o cana la fel de mare de tarate
  • apa calduta - aproximativ 400 ml
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • o lingura seminte de in
  • o lingura seminte de susan

Mod de preparare

Intr-un castron am omogenizat faina, taratele si sarea. Am facut o gaura in mijloc, unde am turnat apa putin cate putin, amestecand continuu. Pe rand am adaugat semintele si am framantat pana s-a facut un aluat potrivit, nici prea moale, nici prea tare.

I-am intins frumos cu facaletul, intr-o foaie subtire si l-am taiat cu forma pentru biscuiti. i-am coafat putin cu furculita ca sa arate mai interesant. i-am pus in tava tapetata cu hartie de copt si i-am dat la cuptorul preincalzit, la foc mic, cel mai mic, cu usa intredeschisa, aproximativ o ora si jumatate.
Cand au fost gata, i-am uns cu putin ulei de masline si i-am acoperit cu un prosop de bucatarie, sa se fragezeasca.
Se servesc cu ceai, iaurt sau pur si simplu.

Multa sanatate!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate