Aluat pentru placinta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 500 gr
  • margarina 250 gr
  • smantana 200 gr
  • 1 ou
  • 1 lingura otet
  • un varf de sare

Mod de preparare

Se amesteca bine ,margarina (scoasa din timp din frigider) cu oul iar apoi se adauga restul ingredientelor in ordinea urmatoare,smantana+1 lingura otet+un varf sare +faina. Aluatul se pune in frigider ,minim 1 ora. Dupa aceea, se intinde doua foi si le umplem dupa gust.
Acest aluat, se poate folosi la prepararea placintei cu carne,branza sau mere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)