Aluat de Casa pentru Placinte

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet margarina Unirea sau Rama
  • un pahar - 200 g iaurt
  • un praf de copt
  • 400 g faina cernuta

Mod de preparare

Margarina moale, tinuta la temperatura camerei se amesteca cu iaurtul intr-un castron, apoi se adauga faina cu praful de copt cernute. Se omogenizeaza aluatul si se fac 2 foi umplute cu branza, mere sau dovleac, dupa preferinte.
Se poate tine la congelator pana dorim sa o preparam.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)