Se topeste drojdia impreuna cu putin lapte caldut si o lingura de zahar. Se prepara un aluat din faina, malai, sare, drojdia topita si restul de lapte. Se framanta bine bine aluatul si se lasa la dospit timp de o ora.
Se imparte aluatul in 5-6 bucati si se intinde cat mai bine si pe cat posibil i se da o forma rotunda. Aluatul permite sa fie lucrat cu mana.
Se incinge o tigaie de teflon pe aragaz. Se coc turtitele noastre pe ambele parti, la foc mic, cu grija sa nu se arda.
Pofta buna!
Le am servit cu branza cu smantana, patrunjel si marar.
Muschiulet de porc la slow cooker, sau cum m-am imprietenit de curand cu un aparat de care nu mai mai dezlipesc! Primul...
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-VideoInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii