Tot dichisul sta in hameiul bine fiert si strecurat turnat fierbinte peste tarata de grau. se adauga mierea si se omogenizeaza. cu acest amestec mergem mai departe si cu hustele de la borsul de casa, cu malaiul si cu faina facem un aluat foarte consistent.
divizam acest aluat in bucati cam la 50 grame bucata sau 18-20 la kg de coca. Le modelam la rotund si le aplatizam tavalindu le prin malai. Le uscam la loc cald in timp de 6-7 zile dupa care le ambalam in hirtie sau pungi de hartie.
Se folosesc la prepararea produselor da panificatie si patiserie ca inlocuitor pentru drojdia de bere.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii