Tot dichisul sta in hameiul bine fiert si strecurat turnat fierbinte peste tarata de grau. se adauga mierea si se omogenizeaza. cu acest amestec mergem mai departe si cu hustele de la borsul de casa, cu malaiul si cu faina facem un aluat foarte consistent.
divizam acest aluat in bucati cam la 50 grame bucata sau 18-20 la kg de coca. Le modelam la rotund si le aplatizam tavalindu le prin malai. Le uscam la loc cald in timp de 6-7 zile dupa care le ambalam in hirtie sau pungi de hartie.
Se folosesc la prepararea produselor da panificatie si patiserie ca inlocuitor pentru drojdia de bere.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii