Turta de Malai

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cani malai
  • 3 cani faina alba
  • 2 plicuri praf de copt
  • 3 maini de zahar
  • sare
  • 1 ou
  • 5 cani de apa

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele uscate, apoi se adauga apa si se amesteca din nou, cu mana, sa nu se formeze cocoloase.

Se ung cu ulei doua tavi de cozonac si se tapeteaza cu malai, se adauga compozitia, iar deasupra se unge cu putin ou si se da la cuptor pana se formeaza o coaja groasa, aurie deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca