Curatati fructele de samburi si de coaja. Taiati-le cubulete. Adaugati zahar dupa gust (eu am pus 4 linguri), faina si scoartisoara. Faina va colecta sucul fructelor, il va pastra in prajitura si-l va impiedica sa se imprastie prin tava.
Pe blatul de lucru, puneti una peste alta, 3 foi de placinta dupa ce in prealabi le-ati uns cu unt topit. Taiati foaia in 3, pe lungime.
Puneti pe fiecare fasie cate o lingura de umplutura, apoi impaturiti din colt in colt pana ajugeti la capat. Inchideti cu grija colturile formate.
Puneti triunghiurile in tava, pe hartie de copt. Ungeti-le cu unt topit si presarati-le cu zahar cu cristalul mare. Coaceti la foc potrivit aprox. 15 minute. Sunt gata cand sunt usor rumenite.
Se pot folosi diferite umpluturi dulci sau sarate. Puteti folosi orice fel de fructe va plac sau carne, ciuperci, spanac, branza dulce sau sarata.
Daca umplutura este sarata, presarati cascaval ras sau seminte de mici (mac, susan).
pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii