Amestecati bucatile de pui cu restul de ingrediente pentru marinat intr-un bol, acoperiti si lasati la rece minim 30 de minute.
Puneti faina intr-un bol, faceti o gaura in mijloc si puneti restul de ingrediente. Cu o furculita bateti usor ouale si lichidele incorporand treptat faina. Formati intr-un aluat, presarati putina faina pe o suprafata, transferati aluatul si framantati usor 1-2 minute pana cand incorporati excesul de faina si formati intr-o bila. Ungeti cu putin ulei de masline, puneti inapoi in bol, acoperiti si lasati deoparte o ora.
Intre timp puteti pregati umplutura. Caliti ceapa cu sarea grunjoasa in unt aproximativ 30 de minute, la foc mic sau pana cand aceasta este caramelizata. Intr-o cratita aduceti o jumatate de cana de apa la fierbere lenta apoi reduceti focul pe minim.
Puneti bucatile de broccoli, acoperiti si lasati 2 minute. Strecurati acestea dupa care tineti cateva secunde sub un jet de apa rece. Taiati in bucati mai mici apoi lasati deoparte.
Scoateti bolul cu pui din frigider. Intr-o tigaie de inox sau fier incaliti pe foc mediu apoi aranjati bucatile de piept de pui. Lasati fara sa le miscati aproximativ 2-3 minute apoi intoarceti-le. Lasati inca 2-3 minute dupa care verificati o bucata ca aceasta sa fie gatita suficient dar nu uscata.
Transferati bucatile de pui pe o farfurie, iar cand s-au racit putin taiati-le in bucati mici. Cand aveti toate ingredientele pentru umplutura pregatite preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6). Pregatiti o tava cu folie de aluminiu.
Presarati faina de o suprafata. Impartiti aluatul in 4 bucati egale. Intindeti fiecare bucata intr-un cerc cu diametrul intre 26-28 cm. Asezati 1/4 din ceapa caramelizata, 1/4 din gouda razalita, 1/4 din bucatile de pui, 1/4 din feta si broccoli lasand pe margini o distanta de 5-6 cm.
Aduceti marginile impaturind cate o bucata una peste alta. Transferati cu ajutorul unei palete mari in tava cu folie de aluminiu. Ungeti aluatul deasupra cu ou apoi coaceti aproximativ 20 de minute (cel mai probabil v-a trebui sa coaceti in doua ture). Lasati sa se raceasca pe un gratar de racire 5 minute inainte de a servi.
Face 4 tarte.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta reteta am primit-o acum cativa ani de la o persoana draga mie.Pe germana se numeste Lachs Spinatlasagne,si poate va...
Tagliatelle cu somon si spanacAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii