Tarta cu Struguri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • o cescuta de lapte
  • un plic zahar vanilat
  • un praf copt
  • coaja de la o lamaie
  • faina 350-400 g
  • boabe de struguri mari de masa

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul cu mixerul pana devin o crema, se aduga zaharul vanilat, uleiul cu picatura, laptele si la urma faina cu praful de copt incorporat, aromele si un praf de sare. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei si se pune foaie de copt, apoi se toarna aluatul care curge.

Deasupra se aseaza boabele de struguri si se da la cuptorul incalzit ptr. 30 minute. Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar si se taie rece in bucati.
Se serveste rece ca desert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
1
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
2
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
Salata de pui cu paste si porumb
Bucataras.RO

Salata de pui cu paste si porumb

Satioasa, racoroasa si gustoasa, atat pot sa spun de aceasta salata.

Salata de pui cu paste si porumb
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala