Tarta cu Anghinare

Complexitate
redusa
Tarta cu Anghinare

Ingrediente

  • Pentru aluat (2 tarte - 28 cm diametru):
  • 200 grame unt
  • 200 grame smantana
  • 3 galbenusuri
  • 3 pahare faina
  • sare
  • Pentru umplutura (pentru 1 tarta - 28cm diametru):
  • 28 bucati rosii cherry
  • 8 buc anghinare
  • 10 bucati rosii uscate
  • 250 g branza de oaie
  • 100 ml smantana
  • 3 oua
  • piper
  • 25 g unt (pt uns tava)
  • 50 g mozarela pt gatit

Mod de preparare

Va recomand aceasta tarta cu anghinare, surprinzator de frumoasa si de gustoasa in acelasi timp.

Eu am folosit anghinare conservata in ulei. Daca folositi anghinare proaspata, va recomand sa cititi sfaturile Cristei privind alegerea si curatarea anghinarei (le gasiti aici).

Pregatim aluatul: cernem faina pe o planseta, facem o scobitura in care turnam smantana, galbenusurile si untul topit. Framintam bine pina obtinem aluat care se desprinde de pe mana. (daca ai un robot care mixeaza aluaturi si mai simplu, pui toate ingredientele in robot si mixezi!)

Ungem cu unt tava de copt si punem aluatul pentru tarte la copt 20 minute la 160 grade.

Aranjam rosiile cherry, anghinarea si rosiile uscate

Puneti in bolul robotului de bucatarie branza de oaie, oualele, smantana si amestecati pina obtineti o compozitie omogena. Turnati compozitia peste tarta, asezonati cu piper, ornati cu branza mozarela rasa si puneti la cuptor pentru inca 25 de minute la 160 grade

Va doresc Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Cartofi boieresti - simplu si bun
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
2
Dulciuri

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
Sirop de Soc Pentru Iarna
3
Conserve, muraturi

Sirop de Soc Pentru Iarna

Sirop de Soc Pentru Iarna
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Inghetata cu Branza si Capsuni
5
Dulciuri

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni
Parteneri
Tort cu ciocolata si mascarpone
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata si mascarpone

O am in caietul cu prajituri de ceva vreme si ptr weekend-ul acesta am avut motiv de sarbatorit,aniversarea noastra de 7 ani...

Tort cu ciocolata si mascarpone
Coulis de capsuni
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!