Intr-un vas mare amestecati mierea si uleiul pana obtineti o crema. Asigurati-va ca atat uleiul, cat si mierea sunt la temperatura camerei inainte de a le amesteca. Adaugati piureul de mere, laptele de soia, sucul de mere, vanilia si esenta de alune.
Amestecati faina cu praful de copt si cu sarea. Adaugati si alunele. Turnati amestecul lichid peste ingredientele solide si amestecati pana se omogeniseaza.
Ungeti o tava de 20x30 cm cu ulei si turnati compozitia in ea.
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Coaceti timp de 50-60 minute, pana cand tarta este aurie si testul scobitoarei este trecut cu succes.
Nu taiati tarta pana cand nu e complet rece.
Valori nutritionale pentru o portie:
~ 374 calorii
~17 g grasimi
~7 g proteine
~52 g carbohidrati
0 mg colesterol
~294 mg sodiu
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii