Rapid si eficient acest produs incununeaza zilele de post cand mai dorim totusi altceva decat monotonia de zi cu zi.
Framantam repejor un aluat simplu de paine ca la orice casa, lasam la dospit o jumatate de ora.
Divizam bucati la 100 gr fiecare si le modelam la rotund, urmand sa stea la dospit inca 15 minute acoperite cu un prosop.
Se incinge bine uleiul in tigaie, se intinde bucata de aluat cu ciucitorul pe un blat de lemn, si se pune in tigaie la prajit pe o parte si alta. Se continua operatia pana se termina ultima bucata.
Ca reteta de post vor putea fi servite cu zahar, cu sare, cu miere si nuca, cu zeama de varza facuta cu hrean si boia de ardei iute.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorM-am inspirat de pe blogul lui edithskitcen reteta romaneasca
Desert fursecuri papuciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii