Rapid si eficient acest produs incununeaza zilele de post cand mai dorim totusi altceva decat monotonia de zi cu zi.
Framantam repejor un aluat simplu de paine ca la orice casa, lasam la dospit o jumatate de ora.
Divizam bucati la 100 gr fiecare si le modelam la rotund, urmand sa stea la dospit inca 15 minute acoperite cu un prosop.
Se incinge bine uleiul in tigaie, se intinde bucata de aluat cu ciucitorul pe un blat de lemn, si se pune in tigaie la prajit pe o parte si alta. Se continua operatia pana se termina ultima bucata.
Ca reteta de post vor putea fi servite cu zahar, cu sare, cu miere si nuca, cu zeama de varza facuta cu hrean si boia de ardei iute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii