Se aseaza cele 2 felii de paine, parizerul se face rulouri si se prinde cu o scobitoare, la fel cele 2 felii de salam de sibiu din care se face palaria una se ruleaza iar cealalta se pune pe post de suport de palarie, cascavalul se taie cubulete mici ca sa arate ca miste dinti, se pune putin marar ca sa para ca mustata si par si se pun doua masline verzi pe post de ochi. Se aseaza pe o felie de salata verde. Am atasat 2 tipuri de aranjamente.
Pofta buna
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii