Se aseaza cele 2 felii de paine, parizerul se face rulouri si se prinde cu o scobitoare, la fel cele 2 felii de salam de sibiu din care se face palaria una se ruleaza iar cealalta se pune pe post de suport de palarie, cascavalul se taie cubulete mici ca sa arate ca miste dinti, se pune putin marar ca sa para ca mustata si par si se pun doua masline verzi pe post de ochi. Se aseaza pe o felie de salata verde. Am atasat 2 tipuri de aranjamente.
Pofta buna
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii