Prajitura Superchoc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3 portii:
  • 1 ou
  • 4 linguri pline cu faina integrala
  • 5 linguri lapte rece degresat sau semi degresat
  • 5 linguri cu crema tartinabila de ciocolata alba sau cu cacao
  • 3 sau 4 bomboane ferrero rocher pt un plus de gust delicios
  • Putin praf de copt (cat vreti)
  • Zeama de lamaie pt praful de copt
  • Biscuiti vanilati/oreo sfaramaţi
  • 4 linguri lapte cald
  • 3 lingurite pudra cacao sau nesquick
  • 2 linguri lichior de cafea

Mod de preparare

*Eu folosesc crema cu roscove si alune bio
** Bomboanele le puteti marunti sau le puteti pastra asa, adaugand cate una in fiecare portie (atunci vetu avea nevoie de 3 bucati).

Amestecati toata nebunia asta delicioasa intr-un bol, eventual adaugand muesli sau crunchies sau stafide. Inainte de a turna in tava, nu uitati de lichiorul de cafea (2 linguri) sau puteti pune niste esenta de vanilie sau custard englezesc:)

Puneti compozitia in forme de silicon sau daca nu aveti, intr-o tava, apoi bagati la cuptor 30 min sau putin mai mult. Nu uitati sa verificati din cand in cand daca prajitura voastra Superchoc este gata!!

Nu uitati ca aceasta este o reteta inventata de mine pt o petrecereiar invitatilor chiar le-a placut.
La fina. o puteti glazura cu un sos de ciocolata neagra topita in putin unt slab, cu miere sau zahar brun.

Puteti presara niste bucati de biscuite pe care l-ati folosit si in compozitie.

Pofta buna si lasati-mi pareri in legatura cu gustul prajiturii Superchoc by me:) ;)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)