Din cele 6 oua, faina, zaharul, praful de copt si cele 3 lg cacao se face un blat de tort, care se pune in tava unsa cu ulei si presarata cu faina (sau unsa cu unt) si se da la cuptor (cuptorul trebuie sa fie deja cald - la inceput la grade mai mari, iar dupa primele min. la foc moderat).
Intre timp se prepara crema din zaharul pudra frecat cu untul si coaja de la o portocala razuita. Apoi se adauga pe rand cele 3 galbenusuri si miezul de la o portocala taiata cubulete marunt. (invartiti bine sa nu se taie).
Din cele 3 albusuri si 150 g de zahar se face o glazura pe baie de abur. Crema se intinde pe blat apoi se adauga glazura; iar deasupra se razaleste ciocolata.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii