In laptele cald, dizolvati sarea, zaharul si drojdia; adaugati faina, chimionul, smantana si margarina, si framantati aluatul.
Lasati la dospit 60 de minute, apoi intindeti o foaie cu o grosime de 1 cm, peste care adaugati jumarile taiate sau macinate.
Rulati aluatul ca un cozonac, apoi il intindeti sub forma unui dreptungi, impaturati apoi aluatul, aducand in mijloc partile laterale si il lasati sa se odineasca 30 de minute.
Repetati plierea de 2 sau 3 ori. Intindeti aluatul la o grosime de 1,5 cm si taiati formele dorite, asezati in tava, ungeti cu ou si dati la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade C.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii