Am amestecat ingredientele de aluat, le-am framantat bine si apoi am pus in frigider pt cateva ore, a stat pana am prins un moment liber, fara copilasi in preajma
Din bucata de aluat am format 9 bile de aluat, pe care le-am intins cu facatetzul, sucitorul sau nu stiu cum ii zice la bata aia de intins.. am intins cat am putut eu de subtire, pe planseta infainata bine, am pus foiaia intinsa deoparte, apoi am intins alta foaie la fel de subtirica; cele doua foi le-am suprapus dupa de am intins ulei cu pensula intre ele, asa suprapuse le-am intins din nou cu fatcaletzul si am adaugat dovleacul ras deasupra, am rulat si gata.
La fel am procedat si cu celelate bile de aluat, le-am transformat pe toate in foi f f subtirele, procedeul este extrem de rapid, mie asa mi s-a parut.
Placintele le-am pus intr-o tava teflonata si apoi in cuptor la 180 grade, 30 min.
Calda pudrata zu zahar sau rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii