Am amestecat ingredientele de aluat, le-am framantat bine si apoi am pus in frigider pt cateva ore, a stat pana am prins un moment liber, fara copilasi in preajma
Din bucata de aluat am format 9 bile de aluat, pe care le-am intins cu facatetzul, sucitorul sau nu stiu cum ii zice la bata aia de intins.. am intins cat am putut eu de subtire, pe planseta infainata bine, am pus foiaia intinsa deoparte, apoi am intins alta foaie la fel de subtirica; cele doua foi le-am suprapus dupa de am intins ulei cu pensula intre ele, asa suprapuse le-am intins din nou cu fatcaletzul si am adaugat dovleacul ras deasupra, am rulat si gata.
La fel am procedat si cu celelate bile de aluat, le-am transformat pe toate in foi f f subtirele, procedeul este extrem de rapid, mie asa mi s-a parut.
Placintele le-am pus intr-o tava teflonata si apoi in cuptor la 180 grade, 30 min.
Calda pudrata zu zahar sau rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii