Se unge tava cu putin ulei, se pun 3 foi si cateva aschii de unt (sa zicem cat jumatate de lingurita) in diferite locuri si se pun inca 3 foi. Se curata dovleacul de coaja, se scot semintele, se da prin razatoare. Se pun: esenta, zaharul, scortisoara si untul impreuna cu dovleacul intr-o oala, la foc mic, pana se topeste untul.
Apoi se pun peste foile asezate dinainte in tava si din nou se pun 3 foi peste dovleac. Se acopera cu foi si se pune restul de dovleac, se acopera bine cu foile ramase, iar deasupra se pune un ou batut si se intinde pe toata suprafata. Se pune la cuptorul incalzit deja, timp de o jumatate de ora. Dupa o jumatate de ora o lasati la racit 20 min si o puteti servi. : )
Va urez succes!
Dupa ce s-a racit, o taiati in cuburi marimea unei felii de paine, se pudreaza cu zahar pudra si te aseaza pe o tava.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii