Se face un aluat simplu din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam 15 min. Apoi se imparte in bucati egale si se intind in foi cat de subtiri puteti.
Dupa ce am intins foaia o ungem cu un strop de ulei si asezam umplutura pe care am preparat-o astfel: in cateva linguri de ulei se pune la calit ceapa apoi adaugam pasta de tomate si un pic de apa.
Peste ceapa punem varza pe care am taiat-o fasii subtiri, sare si piper si o calim la foc mic pana se inmoaie bine. La sfarsit adaugam zaharul dupa gustul fiecaruia si o lasam sa se raceasca.
Dupa ce am rulat fiecare foaie cu umplutura de varza, le asezam intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si le coacem la foc potrivit.
Se serveste rece.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii