Intr-un vas, se pun ouale, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza, se adauga esenta, iaurtul, grisul, coaja de lamaie si se continua mixarea.
Intr-o tava, se pune folie de aluminu care se unge cu ulei sau unt, se asaza doua, trei foi de placinta, se toarna o anumita cantitate de compozitie, o mana de stafide, se mai pun cateva foi de placinta si se mai pune o cantitate de compozitie, stafide si se continua, pana la terminarea compozitiei. La final, se pun doar foi de placinta care se ung cu unt din belsug. Cu o scobitoare, se inteapa aluatul pana la fundul tavii si se da tava la cuptor, la foc potrivit. Sa aveti pofta, dragilor!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii