Mai intai preparam umpluturile astfel:branza se amesteca cu 3 lg de gris, 4 oua, zahar dupa gust, zahar vanilat si sare, iar visinile fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul, zahar si zahar vanilat.
Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel: pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele. Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta rezultand un sul mai mare. Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min. Apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana, 2 lg de zahar, si un ou. Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu