Mai intai preparam umpluturile astfel:branza se amesteca cu 3 lg de gris, 4 oua, zahar dupa gust, zahar vanilat si sare, iar visinile fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul, zahar si zahar vanilat.
Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel: pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele. Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta rezultand un sul mai mare. Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min. Apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana, 2 lg de zahar, si un ou. Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii