Se rade branza intr-un castron, peste branza se adauga trei oua si se mixeaza, la final, se adauga si ceapa verde tocata marunt (nu mai potrivim de sare, deoarece branza este un pic sarata).
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru si se taie doua forme rotunde; din fiecare foaie, se fac cate doua foi rotunde. Se pune in tava, hartie de copt, se presara putina faina, se asaza o foaie si se pune cu lingura compozitia de branza, se asaza felii de ciupercute, felii de bacon, se asaza din nou o foaie de aluat si se continua cu asezatul ingredientelor pe foi, pana la ultima foaie. Peste ultima foaie, nu se mai pune nimic.
Pe mijlocul placintei, se pune un borcanel mic si se taie cu cutitul placinta in opt bucati, se intorc apoi petalele, doua cate doua, se unge placinta cu un ou batut, se orneaza cu rosii cherry si se da la cuptorul incalzit deja. Cand se rumeneste pe margini, este semn ca placinta noastra este gata. Sa aveti pofta, dragilor, la asa deliciu culinar!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii