Se rade branza intr-un castron, peste branza se adauga trei oua si se mixeaza, la final, se adauga si ceapa verde tocata marunt (nu mai potrivim de sare, deoarece branza este un pic sarata).
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru si se taie doua forme rotunde; din fiecare foaie, se fac cate doua foi rotunde. Se pune in tava, hartie de copt, se presara putina faina, se asaza o foaie si se pune cu lingura compozitia de branza, se asaza felii de ciupercute, felii de bacon, se asaza din nou o foaie de aluat si se continua cu asezatul ingredientelor pe foi, pana la ultima foaie. Peste ultima foaie, nu se mai pune nimic.
Pe mijlocul placintei, se pune un borcanel mic si se taie cu cutitul placinta in opt bucati, se intorc apoi petalele, doua cate doua, se unge placinta cu un ou batut, se orneaza cu rosii cherry si se da la cuptorul incalzit deja. Cand se rumeneste pe margini, este semn ca placinta noastra este gata. Sa aveti pofta, dragilor, la asa deliciu culinar!
Recunosc ca am cam gatit la foc continuu in ultimul timp, insa imi si place, mai ales cand am un aliat de nadejde, slow...
Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-PotDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii