Pizzette Brocoli (Brocoli Di Rapa) si Carnati

Complexitate
redusa
Pizzette Brocoli (Brocoli Di Rapa) si Carnati

Ingrediente

  • Pentru 12 pizzette:
  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 12 g drojdie
  • 250 ml apa calda
  • 1 lingura ulei
  • jumatate lingurita sare;
  • Umplutura:
  • 500 g brocoli di rapa
  • 2 carnati
  • 12 rosii mici
  • 200 g cascaval (scamorza, provola afumata)
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron se adauga drojdia dizolvata in apa se amesteca un pic dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 2 ore acoperit cu folie de plastic.

Cand a crescut se imparte in 12 bucati care se intind si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pun pe hartie sa se scurga de ulei.

Umplutura se pregateste in acest mod: se curata brocoli si se oparesc un pic in apa fierbinte cu sare, se scurg si pun intr-o farfurie. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, catelul de usturoi zdrobit un pic si bucatele de carnat fara piele. Se prajeste un pic carnatul si se adauga brocoli. Se mai coc 5 minute impreuna si se pune sare.

Cand pizzetele sunt gata se pune deasupra condimentul cu brocoli, feliute de rosii si feliute de cascaval. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 200 grade pt 5 min.

Sunt delicioase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc