Se pune faina intr-un castron se adauga drojdia dizolvata in apa se amesteca un pic dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 2 ore acoperit cu folie de plastic.
Cand a crescut se imparte in 12 bucati care se intind si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pun pe hartie sa se scurga de ulei.
Umplutura se pregateste in acest mod: se curata brocoli si se oparesc un pic in apa fierbinte cu sare, se scurg si pun intr-o farfurie. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, catelul de usturoi zdrobit un pic si bucatele de carnat fara piele. Se prajeste un pic carnatul si se adauga brocoli. Se mai coc 5 minute impreuna si se pune sare.
Cand pizzetele sunt gata se pune deasupra condimentul cu brocoli, feliute de rosii si feliute de cascaval. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 200 grade pt 5 min.
Sunt delicioase.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii