Se pune faina intr-un castron se adauga drojdia dizolvata in apa se amesteca un pic dupa care se adauga sarea si uleiul. Se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 2 ore acoperit cu folie de plastic.
Cand a crescut se imparte in 12 bucati care se intind si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au prajit se pun pe hartie sa se scurga de ulei.
Umplutura se pregateste in acest mod: se curata brocoli si se oparesc un pic in apa fierbinte cu sare, se scurg si pun intr-o farfurie. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei, catelul de usturoi zdrobit un pic si bucatele de carnat fara piele. Se prajeste un pic carnatul si se adauga brocoli. Se mai coc 5 minute impreuna si se pune sare.
Cand pizzetele sunt gata se pune deasupra condimentul cu brocoli, feliute de rosii si feliute de cascaval. Se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 200 grade pt 5 min.
Sunt delicioase.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii