Se pune faina si drojdia inmuiata in apa calduta, putina sare si uleiul. Aluatul se framanta sa fie cat mai moale. Se lasa la crescut o jumatate de ora. Se intinde in tava si se impunge cu furculita pentru a face gauri mici.
Se intinde checiapul peste aluat si salamul se razaluieste la fel ca cascavalul. Peste aluat este recomandat sa se puna salamul sau sunca iar peste cascavalul. Se pune la copt 15-20 min. Pofta buna!
Calda
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii