Frecati ouale cu mustarul si sarea.
Puneti faina cernuta si adaugati atata apa incat sa rezulte un aluat mai moale, dar suficient de legat incat sa sustina ingredientele de la umplutura, fara sa se scufunde (eu am folosit aproximativ 125 ml).
Turnati in forma (forma termorezistenta sau tavi speciale pentru pizza) tapetata fie cu unt, fie cu hartie de copt.
Asezati deasupra, in straturi, repartizand uniform: ceapa taiata rondele, ciupercile feliate, cascavalul ras, condimentele si rosiile feliate si/ sau tocate marunt (pasta de tomate sau cubulete de rosii in sos tomat).
Dati la cuptorul incins, la foc moale, pentru aproximativ 45 min sau pana ce blatul este copt, frumos rumenit si restul ingredientelor facute.
Serviti cat este calda, portionata, alaturi de o bere.
Este la fel de buna si rece.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii