Daca bagheta este prea lunga pt cuptor, taiati-o astfel incat sa se potriveasca. Puneti painea pe polita de jos si ungeti-o cu ulei. Presarati deasupra sos, branza si celelalte ingrediente.
Lasati-o sa se coaca 15-20 min la 205 grade c sau pana cand branza se topeste si se rumeneste usor.
Pentru Pizza fara carne, inlocuiti carnaciorii cu miez de anghinare, ardei grasi si alte legume.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii