In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic, bine framantat care se lasa la odihnit, acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura, pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa, cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza. Din aluatul care intre timp a crescut, se intinde in foaie subtirica blatul care se asaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline, se toarna pasta de tomate diluata, pe toata suprafata blatului, se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras, se presara si mezelul, frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura (presati in mana). Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizzei, iar deasupra presaram restul de cascaval. Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce pizza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii